Pedro: Teško je kada ne možete da vidite decu, roditelje, rođake

Fudbaler Čelsija Pedro rekao je da mu nedostaju njegova deca, koju ne viđa zbog izolacije i pandemije korona virusa.

Izvor: PT

Subota, 28.03.2020.

22:00

Pedro: Teško je kada ne možete da vidite decu, roditelje, rođake
Photo by Clive Rose/Getty Images

Pedrova deca su u Španiji, a on nije smeo da putuje u domovinu i priključi se porodici, već je ostao u Engleskoj.

"Teško je kada ne možete da vidite decu, roditelje, rođake, da ne budete sa njima u ovim komplikovanim i teškim vremenima za sve nas. Mi smo u stalnom kontaktu telefonom, pričamo čime se bavimo u izolaciji i pokušavamo da budemo što bliži. Naravno, voleli bismo da budemo zajedno, ali to sada, iz bezbednosnih razloga nije moguće, ostaćemo ovde i pokušaćemo da prebrodimo ovo najbolje što možemo", rekao je Pedro za klupski sajt.

On je ostao u kontaktu i sa saigračima iz Čelsija.

"Razgovarao sam telefonom sa Kepom (Arisabalagom) i Markosom Alonsom. Zvao sam i Đordija Albu iz Barselone. U kontaktu sam i sa drugim igračima, da vidim kako podnose situaciju, sa igračima koji su sami, što ponekad može biti teško. Ovo su teška vremena i u stalnom smo kontaktu. Mnogo pričam i sa Aspijem (Aspilikueta) i svi pratimo vesti iz kluba i treninge koje moramo da obavljamo kod kuće", naveo je 32-godišnji španski fudbaler.

Premijer liga prekinuta je najmanje do 30. aprila zbog pandemije.

"Čekamo da čujemo kada možemo da počnemo sa treninzima i kada će biti moguće nastaviti sezonu. Sada je najvažnije da se sve vrati u normalu i da izađemo iz ove situacije što pre", dodao je Pedro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: