KKCZ: Hvala našim prijateljima iz Kine

KK Crvena zvezda izrazio je veliku zahvalnost prijateljima iz Kine na pomoći u trenucima kada je naša zemlja i ceo svet pogođen pandemijom virusa COVID-19.

Izvor: PT

Subota, 28.03.2020.

18:38

KKCZ: Hvala našim prijateljima iz Kine
Foto: KK Crvena zvezda

Na zvaničnom sajtu kluba, crveno-beli saopštili su da im iz Kine stižu više desezina hiljada maski, zaštitnih rukavica, zaštitnih odela...

"KK Crvena zvezda ovom prilikom želi javno da izrazi ogromnu zahvalnost svima koji nas nisu zaboravili u ovim trenucima : Školama “Loudi Youqian Sports Co.,Ltd” iz grada Loudija, “BoostEnergy” iz Kunminga, “Universe Sport Skill Center”iz grada Šenžen", piše na zvaničnom sajtu i dodaje se:

"Sa svim školama KK Crvena zvezda ima potpisane protokole o saradnji u okviru kojih je naš juniorski pogon dva puta već gostovao u Kini u maju i septembru 2019.godine i izazvao veliku pažnju tamošnje javnosti I ljubitelja košarke, o čemu je klub detaljno izveštavao u prošloj godini. Takođe, osim gostovanja juniora, veliki broj dece i trenera dolazio je iz Kine u Beograd na treninge, obuku i školovanje, takođe i letnje kampove KK Crvena zvezda, a kruna ove saradnje u narednom periodu bio bi odlazak seniorskog tima KK Crvena zvezda i još jače veze kluba sa kineskim prijateljima!".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: