Kako je Roben iz bizarnog razloga odustao od Junajteda?

Holandski fudbaler Arjen Roben prisetio se početka dvehiljaditih kada je bio jedan od nadolazećih zvezda evropskog fudbala.

Izvor: MT

Četvrtak, 26.03.2020.

17:00

Kako je Roben iz bizarnog razloga odustao od Junajteda?
Photo by Ben Radford/Getty Images

Desnokrilni napadač je pružao dobre partije na početku karijere u dresu PSV Ajndhovena.

Desnokrilni napadač je pružao dobre partije na početku karijere u dresu PSV Ajndhovena.

Ipak, na kraju se odlučio za Čelsi, a tadašnji štoper crvenih đavola Rio Ferdinand otkriva bizarne detalje čitave priče.

"Kakav je to bio igrač. Roben je bio sjajan. Trebalo je da ga dovedemo, došao je na probu u naš trening centar. Išao je unaokolo i nije mu se sviđao miris. Tada je otišao u Čelsi. Nisam mogao da verujem, bio bi fantastično pojačanje", rekao je Ferdinand.

Koliko je ova priča tačna pitanje je, pošto je Roben u intervju pre dve godine otkrio da jedini razlog njegov prelaska u London bila neodlučnost Junajted, odnosno brzina Čelsija.

"PSV je u isto vreme pregovarao sa Junajtedom i Čelsijem. Stvarno ne zna šta se dogodilo. Da mi je Junajted odmah ponudio ugovor, istog trenutka bih potpisao, ali ne žalim", rekao je Roben.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: