Ranđelović za B92.net: Od meča sa Arsenalom nismo imali kontakt sa predsednikom

Lazar Ranđelović, srpski fudbaler koji brani boje Olimpijakosa, kaže da je igranje za pirejski klub ostvarenje dečačkog sna.

Izvor: MT

Nedelja, 15.03.2020.

09:00

Ranđelović za B92.net: Od meča sa Arsenalom nismo imali kontakt sa predsednikom
Photo by Julian Finney/Getty Images

Grčki tim je nedavno zaokupio pažnju javnosti, nakon objave njihovog predsednika Vangelisa Marinakisa da je pozitivan na koronavirus.

Ipak, Ranđelović ističe da je situacija u redovima atinskih crveno-belih stabilna.

"Nismo u karantinu. Svi smo po kućama, ali ne treniramo do ponedeljka. Tada ćemo znati za dalje šta i kako. Od fudbalera niko nije zaražen, hvala Bogu. Niko ne zna kako se predsednik zarazio, on mnogo putuje. Naš poslednji kontakt je bio posle Arsenala. Posle toga nismo imali kontakt sa njim", rekao je Ranđelović za B92.net.

Mladi krilni napadač je od prošlog leta član Olimpijakosa, u koji je stigao iz niškog Radničkog.

"Super mi je ovde, srećan sam, ovde sam ostvario svaki dečački san. Igrao sam Ligu šampiona i Ligu Evrope, ide sve kako treba za sada. Veoma sam zadovoljan, ovo je jako veliki klub", dodao je Ranđelović. Olimpijakos je u šesnaestini finala Lige Evrope eliminisao Arsenal, pobedom u revanšu na Emirejtsu nakon produžetaka rezultatom 2:1. Ranđelović je na toj utakmici odigrao 77 minuta.

"Jako sam srećan zbog te utakmice. Sjajan meč je to bio, igrali smo baš dobro i Bog nas je nagradio da prođemo dalje", istakao je Ranđelović.

Olimpijakos je u prvom meču 1/8 finala remizirao na svom terenu sa Vulverhemptonom (1:1). UEFA je privremeno suspendovala takmičenje u Ligi Evrope, a ukoliko se ono nastavi, Ranđelović je optimista pred revanš na Molinjuu.

"Ako se nastavi Liga Evrope, imamo velike šanse da prođemo. dalje. Verujem u to, imamo kvalitet, dobro igramo. Ako ponovimo utakmicu kao protiv Arsenala, zašto da ne? Šanse su 50-50, imamo dobar rezultat iz prve utakmice", optimista je Ranđelović.

Ranđelović ne namerava još uvek da napušta pirejski klub.

"Ne znam, možda ima zainteresovanih, ali za sada ne bih išao nigde. Planiram ako Bog da da uzmem svoje prve trofeje ovde i da igram ponovo Ligu šampiona. Ipak je to najveće takmičenje", zaključio je Ranđelović. Milan Tomić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: