Zvezdin rođendan na "Mitiću" sa samo jednim gostom – na TV B92

Fudbaleri Crvene zvezde i kruševačkog Napretka od 18 sati igraju utakmicu 26. kola Superlige, uz direktan prenos na TV B92.

Izvor: MS

Subota, 14.03.2020.

09:20

Zvezdin rođendan na
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Usled pandemije koronavirusa meč će se održati pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić", pa je takva situacija pokvarila već najavljeno rođendansko slavlje.

Crveno-beli će prolavu 75. godina kluba morati da odlože za neku drugu priliku.

Svestan komplikovane situacije je i trener Derjan Stanković.

"Žao mi je zbog nastale situacije, zbog 75. rođendana Zvezde, ali moramo da pratimo uputstva i budemo odgovorni. Socijalna odgovornost i inteligencija moraju da izadju u prvi plan jer vidimo šta se dešava svuda oko nas. Moramo da budemo spremni na sve i dobro slušamo šta nam kažu", rekao je Stanković.

Stanković i sam priznaje da ne zna kakav će dalji tok biti što se tiče fudbala.

"Svi o tome razmišljaju i daće nam prave odgovore i smernice kako to treba da bude i mi to treba da poštujemo. Nisam kompetentan da dajem odgovore o ovoj situaciji. Imamo ljude koje ćemo da slušamo, koji će nam davati odgovore na pitanja, kako treba da se ponašamo. Ako su naši roditelji i dedovi za nas uradili sve što su mogli da imamo bolju budućnost, tako mi moramo nešto da uradimo za njih. Ako traže od nas da ne idemo u gužve, da ne bismo doneli njima u kuću, to je jedna od odgovornosti. Moji roditelji imaju po 65 godina", kazao je Stanković.

Za prestojeći meč Stanković neće moći da računa na povređene Milana Rodića i Ričmonda Boaćija.

Bez obzira na aktuelnu situaciju klub je do subote prodao preko 1.000 karata za utakmicu i sav prihod ići će za pomoć za pomoć klinici u Tiršovoj kao i obnovi manastira na Kosovu i Metohiji.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: