Partizan na nezgodnom gostovanju

Košarkaši Partizana sastaju se sa Krkom u 20. kolu ABA lige.

Izvor: LN

Subota, 29.02.2020.

09:09

Partizan na nezgodnom gostovanju
Photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Meč će biti odigran u dvorani "Leon Štukelj" u Novom Mestu, u subotu od 18 časova (O2 TV).

Slovenački tim u naredni duel ulazi sa dva uzastopna poraza, u domaćem prvenstvu i Kupu, ali i četiri neuspeha zaredom u ABA.

Partizan se nalazi u izuzetnoj formi, posle trijumfa u ABA i EK osvojio je Kup Radivoja Koraća, ali je bez utakmice još od 16. februara. Trener Krke Vladimir Anzulović svestan je jačiune narednog rivala svoje ekipe.

"Biće to težak meč, kao i protiv svakog protivnika u ligi. Partizan je trenutno najkvalitetniji tim u ABA ligi, tako da nemamo šta da izgubimo. Igramo kod kuće, moramo da budemo hrabri i što agresivniji", rekao je Anzulović.

Partizan je prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa 15 pobeda i četiri poraza, dok je Krka deseta sa skorom 6/13.

Igrači Partizana su svesni da Krka svakog može da iznenadi, što je ove sezone i učinila protiv Budućnosti i Crvene zvezde.

Trener crno-belih Andrea Trinkijeri ističe važnost prvog meča posle pauze.

"Vraćamo se u takmičarski ritam nakon pauze zbog FIBA prozora. Ta prva utakmica je uvek nezgodna, naročito jer igramo u gostima, u specifičnoj atmosferi, hali u kojoj je domaća ekipa ove sezone savladala i Budućnost i Crvenu zvezdu", rekao je Trinkijeri.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: