Lejkersima dovoljna jedna četvrtina, Blejzersi sve dalje od plej-ofa

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su Golden Stejt Voriorse 116:86.

Izvor: PT

Petak, 28.02.2020.

08:45

Lejkersima dovoljna jedna četvrtina, Blejzersi sve dalje od plej-ofa
Tanjug/ AP Photo/Jeff Chiu

Ekipa iz "grada anđela" na ovom susretu je bila bez Lebrona Džejmsa i to ih nije omelo da ostvare ubedljiv trijumf.

Tokom prvog poluvremena gledali smo egal utakmicu, a u drugoj četvrtini zbog dve tehničke isključen je Drejmond Grin.

Dobro su igrali Voriorsi tokom prve dve četvrtine, ali su se potpuno raspali u nastavku. Lejkersi su treći dvanaestominutni period dobili rezultatom 40:17 i utakmica je bila završena.

Nije bilo potrebe da Entoni Dejvis igra u poslednjoj četvrtini i Lejkersi su upisali 45. pobedu u sezoni. Srpski košarkaš Alen Smailagić nije igrao na ovom susretu za GSW.

Dejvis je bio najefikasniji sa 23 poena, a uz to je imao šest skokova, asistenciju, dve ukradene lopte i dve blokade. Pratili su ga Kuzma sa 18, Hauard sa 13 i devet skokova, dok su po 12 imali Bredli i Mekgi.

Voriorse je predvodio Erik Paskal sa 23 poena, Pul je ubacio 16, a Li 15 poena. Košarkaši Indijane pobedili su Portland 106:100.

Blejzersi su i na ovom meču bili bez prve zvezde Demijana Lilarda, ali su i pored toga mogli da dođu do pobede. Ipak, Indijana je bolje odigrala u završnici, a heroj je Majls Tarner koji je pogodio trojku u poslednjem minutu za +6.

Portland nije imao vremena da se vrati i pretrpeo je 34. poraz u sezoni.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Domantas Sabonis sa 20 poena, 11 skokova i šest asistencija, Brogdon je imao 17 i osam asistencija, Oladipo i Voren su postigli 15 poena, dok je Tarner imao 14.

Bolji od ostalih kod Blejzersa bio je Si Džej Mekalum sa 28 poena, Trent junior je ubacio 20, Vajtsajd je imao 18 i 16 skokova, dok je Entoni postigao 12, uz 5/8 iz igre. Košarkaši Fildelfije pobedili su Njujork Nikse 115:106.

76ersi na ovom meču bili su bez povređenih Bena Simonsa i Džoela Embida, te su morali da istupe drugi košarkaši.

To se i desilo. Najefikasniji bio je Tobajas Heris sa 34 poena, Šejk Milton je postigao 19, Horford je imao 15 poena, sedam skokova i devet asistencija, dok su po 11 imali Ričardson i Korkmaz.

Nikse je predvodio Džulijus Rendl sa 30 poena i 10 skokova, Harkls je postigao 17, a Pejton 18 poena.

Niksi su na skoru 17/42, dok je Fila na 37/23.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: