"Zvezda je jedna od najboljih ekipa u Evroligi"

Trener košarkaša Baskonije Duško Ivanović kaže da je Crvena zvezda veoma kvalitetna ekipa.

Izvor: MT

Četvrtak, 27.02.2020.

12:13

EPA-EFE/David Aguilar

Španska i srpska ekipa će se sastati u 26. kolu Evrolige, u meču koji bi mogao mnogo toga da odluči kada je reč o eventualnom plasmanu ovih timova u Top 8 fazu.

"Crvena zvezda je jedan od najboljih timova u takmičenju. Reč je o talentovanoj ekipi, koja ima isksutva, igrači su fizički jaki. Moraćemo da budemo strpljivi", rekao je Ivanović.

Baskonija je trenutno 15. na tabeli sa skorom 9-16, a crnogorski stručnjak ističe da će dobra odbrana biti presudna u duelu sa šampionom ABA lige.

"Igramo pod pritiskom. Moramo da se spremimo, a svaki naredni meč je za nas kao finale", dodao je Ivanović.

Utakmica između Baskonije i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: