"Kada smo bili bolji primili smo gol, a kada smo bili gori postigli smo gol"

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da duel osmine finala Lige šampiona sa Real Madridom još nije gotov.

Izvor: MT

Četvrtak, 27.02.2020.

10:40

(Photo by David Ramos/Getty Images

"Građani" su slavili na Santjago Bernabeuu sa 2:1, posle preokreta u završnici susreta.

"Pokušali smo da pobedimo u Madridu i uspeli smo. Ovo je samo prvi deo. Ako neko može da prevazidje ovu situaciju, to je onda Real Madrid", rekao je Gvardiola za BT Sport.

Real je poveo u 60. minutu golom Iska, izjednačio je Gabrijel Žezus u 78. minutu, a pobedu engleskom timu doneo je Kevin De Brujne iz penala u 83.

"Kada smo mi bili bolji primili smo gol, kada su oni bili bolji, mi smo postigli gol. To je fudbal. Sećam se četvrtfinala (protiv Liverpula) pre nekoliko sezona na Enfildu, kada smo igrali neverovatno dobro, a oni su postigli golove iz svake šanse", naveo je Gvardiola.

Siti je prvi put u klupskoj istoriji pobedio Real.

"Liga šampiona su usponi i padovi i ima još mnogo do kraja. Zadovoljni smo pobedom na 'Santjago Bernabeu', ali još ništa nije osvojeno", dodao je bivši trener Barselone.

Gvardiola je tek drugi trener, posle Otmara Hicfelda, koji je pobedio Real u dve utakmice u Ligi šampiona na "Santjago Bernabeu", ali prvi trener koji je to učinio sa dva različita kluba.

Revanš utakmica na programu je 17. marta u Mančesteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: