Novak o narednom protivniku: Izuzetan forhend, dobar bekhend, potencijal za Top 5

Novak Đoković je govorio o pobedi nad Filipom Kolšrajberom i svom narednom meču.

Izvor: LN

Sreda, 26.02.2020.

23:22

Novak o narednom protivniku: Izuzetan forhend, dobar bekhend, potencijal za Top 5
Photo by Francois Nel/Getty Images

Đoković je pobedio Nemca u osmini finala turnira iz Serije 500 u Dubaiju.

Posle meča srpski teniser je bio zadovoljan pruženim.

"Uživao sam kako sam igrao, jer je i Filip na teren izašao maksimalno fokusiran. Znao sam da je opasan i nisam zaboravio prošlogodišnji poraz u Indijan Velsu. Reč je o jednom od najiskusnijih igrača na ATP turu, koji voli da igra na velikim terenima, kakav je i ovaj. Ipak, i pored činjenice što nije pravio veliki broj grešaka, uspeo sam da ga savladam. Na kraju bih samo čestitao Filipu na dobrom meču i sjajnoj karijeri", izjavio je Đoković.

Naredni Novakov protivnik je Rus Karen Hačanov, protiv koga vodi sa 2-1 u međusobnim susretima.

"On je odličan momak, snažno igra, ima izuzetan forhend i dobar bekhend. Mogao bi da bude i u Top 10 igrača na svetu, a možda i u najboljih pet. Biće sigurno agresivan, kao i u prva dva meča, pratio sam njegove igre ovde u Dubaiju, ali se nadam pobedi".

Srpski teniser govorio je o i Mariji Šarapovoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: