Može biti samo jedan – Tadić ili Maksimović?

Моže li Ajaks da nadoknadi dva gola zaostatka protiv Hetafea u Amsterdamu za plasman u osminu finala Lige Evrope?

Izvor: MS

Četvrtak, 27.02.2020.

09:00

Može biti samo jedan – Tadić ili Maksimović?
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Iznenađujući trijumf španskog tima sa Nemanjom Maksimovićem sa 2:0 u prvom meču u predgrađu Madrida odmah je doneo pitanje za revanš.

Kapiten Dušan Tadić sa svojim "kopljanicima" direktno napašće Maksimovića i odbranu Hetafea na "Johan Krojf areni".

Prošlogodišnji polufinalista Lige šampiona Ajaks obrukao se u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope - ne zato što je izgubio od Hetafea sa 2:0, već zato što nijednom nije šutnuo u gol. Večeras (21.00) će to pokušati da ispravi u Amsterdamu - kec je 1,72, a prolaz Ajaksa nosi kvotu od čak 5,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajaks - Hetafe.

Svestan je i Maksimović da će naveća opasnost da preti od njegovog saigraća iz reprezentacije Srbije.

"Bili smo superiorni u prvom meču. Za revanš je važno da budemo blizu njihovih kvalitetnih igrača, pre svih Tadiću", rekao je Maksimović u najavi utakmice.

Interesantno će biti i u Portu, gde lokalni velikan juri gol zaostatka iz Leverkuzena.

Međutim, Porto je dao jedan gol Bajeru što može da bude od presudnog značaja za revanš na Dragau.

Možda i najzanimljiviji od svih revanš mečeva 1/16 finala Lige Evrope igraće se u portu od 18.55, gde gostuje Leverkuzen, koji je iz Nemačke poneo kapital od 2:1. Vrlo neizvesno, a kvota na prolaz Porta je 2,55, dok prolaz Nemaca plaća 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Porto - Leverkuzen.

Seltik i Kopenhagen će takođe voditi veliku bitku u Glazgovu, nakon 1:1 u Danskoj, a u identičnoj situaciji je i Mančester junajted pred gostovanje Klub Briža na Old Trafordu.

Revanši bi trebalo da budu formalnost za Vulverhempton, Bazel i Ajntraht Frankfurt.

Utakmice se igraju u dva termina – od 18.55 i 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: