"Mnogi su ljubomorni na Mašinu karijeru"

Grčki teniser Stefanos Cicipas pričao je o Mariji Šarapovoj koja se povukla iz profesionalnog tenisa.

Izvor: PT

Sreda, 26.02.2020.

19:05

Photo by Francois Nel/Getty Images

"Pričao sa s njom malo. Upoznao sam je prošle godine. Nekada je radila s fizioterapeutom koji je sada u mom timu. Imam rusko poreklo i na neki način razumem kako pristupa tenisu, stav i sve to", rekao je Cicipas i dodao:

"Gledao sam je kada sam bio dete. Sećam se kada je osvojila Vimbldon, imala je... ne znam koliko godina, 20 možda".

Novinarka je rekla da je Šarapova u to vreme imala 17, na šta je on odgovorio?

"Sedamnaest? Neverovatno. Imala je veoma dobru karijeru. Mogu vam reći da su mnogi ljudi ljubomorni na njenu karijeru. Očigledno je da je bila iza Serene, koja je velika sportistkinja. Rekao bih da je Maša najbolja odmah posle Serene".

Šarapova, koja je osvojila sva četiri Grend slem turnira, a ukupno pet, dugo je pokušavala da se vrati na teren posle suspenzije zbog dopinga na Australijan openu 2016. godine, ali su povrede bile jače.

Osvojila je ukupno 36 trofeja, samo od turnira zaradila više od 40.000.000 dolara, a ima i srebrnu medalju sa Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: