Lebron o Zajonu: Uopšte nisam iznenađen

Lebron Džejms, jedan od najboljih igrača sveta, rekao je kako nije iznenađen sjajnim igrama mladog Zajona Vilijamsona.

Izvor: SN

Sreda, 26.02.2020.

09:28

Lebron o Zajonu: Uopšte nisam iznenađen
AP Photo/Marcio Jose Sanæez

Los Anđeles Lejkersi sede na čelu Zapadne konferencije, a do nove pobede došli su preko Nju Orleans Pelikansa u Stejpls centru.

Lebron Džejms je utakmicu završio sa 40 postignutih poena, što je njegov ovosezonski rekord.

"Čitao sam odbranu, igrao sam dosta pik end rola i naterao ih da plate za svoje greške. Čista agresivnost s moje strane. Ovde igraju najbolji defanzivci na svetu i svi traže izazove pa moram u svakom duelu da budem maksimalno dobar i da uzmem sve što mi daju. Karuso ima oči na glavi i razumemo se savršeno, a i navijači ga mnogo vole, što je uvek plus", rekao je Lebron Džejms.

Zajon Vilijamson je napokon dobio priliku da igra i izgleda sjajno na terenu, a to je nešto što nimalo nije iznenadilo Lebrona Džejmsa.

"Vrlo je eksplozivan i brz za svoje gabarite i uopšte nisam iznenađen načinom na koji igra. Mogu da pričam samo iz košarkaške perspektive o njemu, za ovih 10 utakmica koliko je odigrao pokazao je da je sjajan košarkaš i da će tek napredovati, ume da igra u brzom ritmu da se snađe u tom brzom protoku lopte...", kaže Lebron.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: