Janisov šou u Torontu, Bulsima nedovoljno Lavinovih 41

U NBA noći između utorka i srede su Milvoki Baksi slomili Toronto Reptorse, a Oklahoma Siti Tander uspeo je da savlada Čikago Bulse.

Izvor: SN

Sreda, 26.02.2020.

09:15

Janisov šou u Torontu, Bulsima nedovoljno Lavinovih 41
Nathan Denette/The Canadian Preš via AP

Fantastičan meč smo imali prilike da gledamo u "Skotiabank Areni" u Torontu, u kom su Milvoki Baksi sa 107:98 pobedili domaće Reptorse.

Već od prve četvrtine je bilo jasno da nas čeka "mini rat" na terenu i da ćemo gledati neku vrstu najave plej ofa u sudaru aktuelnog šampiona i kandidata za prsten.

Posle prvog poluvremena završenog u totalnom egalu, videli smo izuzetno dominantnu treću četvrtinu Milvoki Baksa, koji su u tom dvanaestominutnom periodu postigli čak 34 poena, uz 10/17 iz igre i samo dva promašena slobodna bacanja.

Ključnu seriju kreiraju je Kris Midlton, a Janis i drugovi su uspeli da nastave, iako je Kris Bušar zabeležio "brutalnu" rampu nad Janisom to nije poljuljalo njegovo samopouzdanje.

Na kraju su Baksi zasluženo trijumfovali, a Janis Adetokumbo postigao je 19 poena uz 19 skokova, 8 asistencija i 3 blokade, dok je Kris Midlton sa 22 poena bio najefikasniji.

Što se tiče Toronta, Paskal Sijakam se istakao sa 22 poena, Vanvlit je dao 14, Onunobi 11, a po 10 imali su Lauri, Dejvis i Bušar. Čikago Bulsi su poraženi od Oklahoma Siti Tandera sa 122:124, uprkos fantastičnoj partiji Zeka Lavina i Kobija Vajta koji su kombinovano postigli 76 poena.

Zek Lavin je bez pogođenog slobodnog bacanja imao 41 poen, dok je Kobi Vajt ubacio 35. Lavin je ušao u verbalnu raspravu sa jednim od igrača Oklahome u samom finišu utakmice, pa je uz opasku da ima 40 poena postigao trojku sa skoro pola terena. Ipak su više razloga za slavlje imali Oklahoma Siti Tanderi, koji su nad Bulsima upisali 36. pobedu u sezoni, pobedu koja će im dosta pomoći u njihovoj borbi za što bolju poziciju u plej ofu.

Oni su imali čak tri igrača sa preko 20 poena, pošto je Galinari imao 24, Gildžes-Aleksander i Šruder po 21, Kris Pol dodao je 19, a Stiven Adams 16 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: