Beograđanin o igranju za Crnu Goru: Ne kajem se, mi smo isti narod

Beograđanin Adam Marušić ove sezone igra u odličnoj formi za Lacio.

Izvor: MS

Utorak, 25.02.2020.

14:30

Beograđanin o igranju za Crnu Goru: Ne kajem se, mi smo isti narod
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Rimljani su ozbiljni kandidati za osvajanje Skudeta, na samo jedan bod su od lidera Juventusa i u ne znaju za poraz u Seriji A još od 25. septembra i meča sa Interom u Milanu (1:0).

Veliki pečat tome dao je i bivši fudbaler Voždovca i reprezentativac Crne Gore, koji je prošlog vikenda bio strelac u pobedi nad Đenoom (3:2).

U razgovoru sa Sportski žurnal dotakao se i toga da li žali što nije sačekao poziv selekcije Crne Gore.

"Nikad nisam dobio poziv ni u jednu selekciju Srbije. Iz Crne Gore su me zapazili, učinili mnogo za mene i ne kajem se što sam prihvatio da obučem dres "sokolova". Mi smo jedan isti narod", rekao je Marušić.

Marušić je prokomentarisao i kako vidi Srbiju u susretima za plasman na EURO, pred duel polufinala plej-ofa Lige nacija sa Norveškom u Oslu.

"Srbija ima sjajan tim, neverovatno dobre igrače i mesto joj je na kontinentalnom šampionatu. Snaga "orlova" je i selektor, sarađivao sam sa Ljubišom Tumbakovićem, izvanredan je stručnjak".

Marušić je dodao da je na vezi sa ljudima iz Voždovca i da kada se vrati u Beograd uvek svrati na "krov", koji se nalazi preko puta njegove kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: