Iskreni Nadal: Naravno da ne želim da Đoković osvoji više GS titula od mene

Španski teniser Rafael Nadal priznao je da ne bi voleo da ga Novak Đoković prestigne po broju Gren slem titula.

Izvor: MS

Utorak, 25.02.2020.

13:15

Iskreni Nadal: Naravno da ne želim da Đoković osvoji više GS titula od mene
Photo by Graham Denholm/Getty Images

Rekorder je Rodžer Federer sa 20 najznačajnijih trofeja, Nadal je na 19, dok je srpski as posle osvajanja Australijan opena na 17.

Nadal je u meksičkom Akapulku, gde igra turnir, govorio o tome da ću učiniti sve da ga Đoković ne stigne.

"Šta se događa sa ovim svetom? Živimo sa licemerjem. Imam dobre odnosne sa Timom i Đokovićem. Ipak, realnost je da kažem da više želim pobedu Tima nego Đokovića u finalu kako ne bi imao više Grend slem titula od mene", ponovio je i obrazložio Nadal zašto je navijao za Austrijanca u finalu u Melburnu.

"Opredelio sam se za Tima, ne krijem. Ako pitate Novaka da ko bi voleo da osvoji Grend slem Dominik ili ja, verovatno bi Tima odabrao".
Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
Nadal je iskreno govorio i o svojim željama.

"Ako me pitate da li želim da Novak ima više grend slem pehara od mene, moj odgovor je ne. To je stvarnost i čista konkurencija".

Osvrnio se i na "Whats upp" grupu u kojoj je "velika trojka".

"Nemamo samo nas troje grupu, već više nas. Da budemo obavešteni o stvarima koje se dešavaju oko saveta igrača. Tako komuniciramo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: