Kosanovića suspenzija naterala da napusti Radnički: Umorio sam se od gluposti

Trener Radničkog iz Niša Milorad Kosanović podneo je ostavku posle pobede nad Čukaričkim (2:0) u 22. kolu Linglong Superlige Srbije.

Izvor: MS

Nedelja, 23.02.2020.

11:00

Kosanovića suspenzija naterala da napusti Radnički: Umorio sam se od gluposti
STARSPORT

Bez obzira na dva trijumfa na startu drugog dela, iskusni strupčnjak se na takav korak odlučio revoltiran zbog toga što mu Fudbalski savez Srbije nije skinuo suspenziju.

On je dobio tri meseca zabrane zbog sukoba sa kolegom Javora Igorom Bondžulićem posle meča koji je izazvao mnogo kontroverzi zbog pobede Radničkog od čak 7:0 na jesen.

"Nisu mi usvojili žalbu. Još četiri utakmice ne mogu da vodim tim, ne mogu da sedim na klupi, ne mogu ništa. Ima tu nekih stvari od kojih mnoge nisu u redu i nisu korektne. Korektnije je da se skolnim, da ne smetatm nikome. Umorio sam se od tih gluposti i tih ljudi koji misle da mogu sve, a ne znaju ništa. A imam i nekih poslova kući", rekao je Kosanović za Južne vesti.

Umorio se i, kako kaže, od toga da na svaka tri meseca pravi novi tim, izrazivši nezadovoljstvo zbog odlazaka Nermina Haskića, Erika Jirke i Rebina Sulake.

"Radnički je ušao u sigurnu zonu, igra plej-of sigurno, a ima i mogućnost da u preostalih petnaestak utakmica izbori plasman u Evropu, pa što bih ja da smetam? Za mene je čistije da ja to lepo ostavim na miru u ovom momentu, imaju vremena svi da razmisle i da gledaju šta će da urade, a ja im naravno želim sve najbolje. Proveo sam ovde lepih, prijatnih šest meseci i guramo mi to dobro, iako smo ponovo promenili skoro ceo tim".

Do sada je ekipu vodio pomoćnik Zoran Kostić, a kao stalno rešenje za klupu Radničkog spominje se još jedan nekadašnji trener Vojvodine Radoslav Batak.

Kosanović se na Čairu zadržao samo šest meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: