Rosi: Sve je moguće 2021. godine

Testiranja u Sepangu prolaze u dominaciji dvojice bivših vozača Honde, Horhea Lorenca i Danija Pedrose.

Izvor: SN

Nedelja, 23.02.2020.

09:57

Rosi: Sve je moguće 2021. godine
Photo by Mirco Lazzari gp/Getty Images

Horhe Lorenco i Dani Pedrosa povukli su se iz motociklizma, ali su se pojavili kao pomoć na testiranjima u Sepangu i postavili fantastične rezultate.

Sve to je prokomentarisao i Valentino Rosi koji je napomenuo da je moguće da se njih dvojica vrate u MogoGP pošto su ipak mlađi od njega.

"Lepo je videti Lorenca i Pedrosu kako im se vraća strast ka trkanju. Zašto se ne bi vratili? Zaista mislim da bi mogli da voze 2021. Lorenco je imao neke teške godine, ali čim je seo za Jamahu ponovo je bio onaj stari. Pedrosa možda ne voli pritisak i obaveze oko šampionata, ali voli da vozi", kaže Valentino Rosi.

Rosi je ikona motociklizma i po svemu sudeći voziće svoju poslednju sezonu na fabričkoj Jamahi.

Jedino pitanje koje se postavlja u ovom momentu je da li će "Doktor" otići u penziju ili će se pridružiti Petronas Jamahi ili možda nekom trećem timu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: