Levante šokirao Real Madrid!

Fudbaleri Real Madrida poraženi su na gostovanju od Levantea 1:0 u 25. kolu La Lige.

Izvor: PT

Subota, 22.02.2020.

23:00

Levante šokirao Real Madrid!
Photo by Eric Alonso/Getty Images

Izabranici Zinedina Zidana izgubili su tek drugu utakmicu ove sezone u domaćem prvenstvu, a ovo je bila druga zaredom kako nisu došli do tri boda.

Madriđani su imali veći posed lopte, više šuteve, tri stopostotne prilike, međutim mreža Levantea ostala je netaknuta.

Jedini pogodak na meču postigao je Morales u 79. minutu. Vezni fudbaler domaćih šutirao je snažno iz ćoška, Kurtoa je loše pokrio bližu stativu i Levante je poveo.
Real je u nastavku meča pokušao da makar izjednači rezultat, međutim nisu uspeli i tri boda odlaze ekipi iz Valensije.

Madriđani su dobro otvorili utakmicu i već u 11. minutu imali su odličnu šansu. Benzema je šutirao, a golman Levantea je odbranio. Samo šest minuta kasnije i Kazemiro je imao dobru priliku, ali je šutirao malo pored stative.

Na poluvreme se otišlo sa rezultatom 0:0.

U prvim minutima drugog perioda igre Enis Bardi je propustio dobru šansu šutiravši pored gola. Ubrzo je usledila i prilika za Real u kojoj se našao Azar.

Belgijanac je krenuo u solo prodor, prošao je dva defanzivca, ali mu je udarac zaustavio Abarisketa. Potom je usledila kazna preko Moralesa i "kraljevski klub" je pretrpeo poraz.

Real u narednom kolu igra protiv Barselone, dok Levante gostuje Eibaru.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: