Ivić o pozivu tzv. Kosova: Ovde nemam nikakvih problema – zašto pričaju o tome?

Fudbaler Ilija Ivić rekao je da ga ne zanima šta drugi kažu zbog toga što je dobio poziv da igra za kosovsku reprezentaciju

Izvor: PT

Subota, 22.02.2020.

23:00

Ivić o pozivu tzv. Kosova: Ovde nemam nikakvih problema – zašto pričaju o tome?
Photo by John McCoy/Getty Images

Ivić ima samo 17 godina, igra na poziciji štopera, a nedavno je potpisao prvi profesionalni ugovor sa prištinskim Fljamurtarijem.

Momak rođen u Prištini odmah je dobio i poziv za U19 selekciju Kosova i biće prvi fudbaler srpskog porekla u nekoj selekciji ove reprezentacije.

"Mene u životu trenutno zanima samo fudbal. Igram ovde već tri godine, nemam nikakvih problem i ne znam čemu... Zašto pričaju o tome? Nisam upućen", rekao je Ivić u intervjuu za "Glas Amerike".

Sportski direktor kluba Arbnor Morina rekao je da je Ilija jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera na Kosovu.

"Imao sam tu sreću da sam igrao u slavnoj ekipi u prvoj ligi Jugoslavije. Bio sam kapiten kluba, igrao sam i za reprezentaciju, ali nikada nije bilo takvih pritisaka da jedan momak ne može da se bavi onime što mu je san", kazao je Morina za "Glas Amerike".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: