Poraz Zvezde na startu turnira "Marko Ivković" – PAO do pobede u poslednjoj sekundi

Omladinci Crvene zvezde poraženi su na startu ANGT turnira u Beogradu.

Izvor:

Petak, 21.02.2020.

11:49

Poraz Zvezde na startu turnira
Foto: KK Crvena zvezda

Igrači uzrasta do 18 godina izgubili su od Panatinaikosa u prvom kolu grupe A rezultatom 69:68.

U grupi A je takođe još jedan srpski predstavnik Partizan, koji svoj meč prvog kola igra protiv Makabija iz Tel Aviva.

Zvezda je slabo otvorila meč i veliki broj grešaka je napravljen u napadu. Nekoliko izgubljenih lopti, česte greške u koracima i slaba komunikacija u ofanzivi doveli su do toga da postignu samo 14 poena u prvoj i 13 poena u drugoj deonici.

PAO Je igrao uglavnom pikenrol i šutirao za tri poena, pa su na veliki odmor otišli sa +7.

Crveno-beli su mnogo bolje zaigrali u napadu u drugom poluvremenu i ubacili su 21 poen u trećoj četvrtini, pa je prednost bila smanjena na minus četiri.

U poslednjoj deonici u prvih pet minuta prave seriju 13:3 i preokreću rezultat. Imali su +6, ali se Panata vratila na minus jedan 44 sekunde pre kraja i ušlo se u dramatičnu završnicu.

Dva puta zaredom izgubili su loptu i 21 sekundu pre kraja Panata je imala dva slobodna bacanja. Promašili su jedno i jedno pogodili, pa je domaćinu ostao napad za pobedu.

PAO je pravio faul osam sekundi pre kraja, Zvezda je realizovala jedno, Panata je postigla koš u kontri posle promašenog bacanja i rešila meč. Panatinaikos su do pobede predvodili Jotis sa 21 i Kontudis sa 15 poena i osam asistencija.

U redovima crveno-belih istakli su se Manojlović sa 19 i Branković sa 13 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: