Drinčić: Zvezda ima svoje planove, ali i mi imamo svoje

Kapiten fudbalera Vojvodine Nikola Drinčić rekao je da očekuje težak meč protiv Crvene zvezde u 22. kolu Linglong Superlige Srbije.

Izvor: MT

Petak, 21.02.2020.

10:27

Drinčić: Zvezda ima svoje planove, ali i mi imamo svoje
Foto: Starsport

On je dodao da će utakmica biti dosta drugačija u odnosu na onu iz prvog dela sezone.

"Raspoloženje u našoj ekipi pred ovu utakmicu je sjajno. Dobro smo odradili pripreme i zabeležili pobedu u prvom prolećnom meču, što nam je bilo jako važno, tako da je za sada sve u najboljem redu. Što se tiče utakmice protiv Zvezde, očekuje nas jako težak meč. Oni imaju neke svoje planove, ali i mi imamo svoje, pa ćemo videti ko će biti uspešniji", rekao je Drinčić, prenosi klub.

U derbiju 22. kola Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u subotu gostuju ekipi Crvene zvezde.

Vojvodina je treća na tabeli domaćeg šampionata sa 45 bodova, dok su crveno-beli prvi sa 58.

U prvom delu sezone, Vojvodina je poražena od Crvene zvezde na "Karađorđu" sa 1:2.

"Ovo će sigurno biti dosta drugačija utakmica u odnosu na onu iz prvog dela sezone. S promenom trenera, Zvezda je promenila i stil igre i dobila neku novu energiju, dok smo mi sa našim šefom nastavili ciklus koji smo započeli i sada se još bolje poznajemo, te mislim da bolje i ispunjavamo njegove zahteve na terenu", rekao je Drinčić.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 18.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: