"Istina će izaći na videlo, ne idem ako ne dobijem otkaz"

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola javno se oglasio povodom skandala koji je potresao njegov tim.

Izvor: LN

Četvrtak, 20.02.2020.

08:39

Photo by Alex Livesey/Getty Images

UEFA je izbacila Siti iz Lige šampiona zbog finansijskih malverzacija i kršenja pravila Finansijskog fer-pleja.

Siti je kažnjen i sa 30 miliona evra, a Gvardiola, uprkos spekulacijama, tvrdi da će ostati na kormilu "građana".

"Ako me ne otpuste - biću ovde. Volim ovaj klub, volim što sam ovde. Ovo je moj klub i biću ovde šta god da se desi. Klub mora da se bori i verujem mu 100 odsto, objasnili su mi sve što su uradili (za šta su optuženi). Ovo nije gotovo i sačekaćemo da vidimo šta će da se desi, a do tada moramo da igramo i da se borimo - i to će se i desiti. Istina će izaći na videlo", jasan je bio Gvardiola posle pobede u Premijer ligi nad Vest Hemom od 2:0.

Gvardiola se osvrnuo i na reči predsednika Barselone Đosepa Bartomeua, koji je podržao UEFA u odluci da kazni Siti.

"Ne znam da li me špijuniraju, ali znam da me poznaju, tako da nije neophodno da me špijuniraju. Ako su srećni što smo suspendovani, moja poruka predsedniku Barselone je da sačeka dve žalbe"
, istakao je 49-godišnji Španac i nastavio:

"Ono što želim je da ljudi veruju u to što su uradili. Niko iz Barselone ne bi trebalo da bude preglasan. To je moj savet, jer se svako nalazi u svojstvenoj situaciji. Podnećemo žalbu i nadam se da ćemo u budućnosti igrati u Ligi šampiona protiv Barselone".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: