Boš: Razočaran sam što nisam u Kući slavnih

Kris Boš, proslavljeni američki košarkaš, poručio je da je razočaran što nije izabran u Kuću slavnih ove godine.

Izvor: SN

Utorak, 18.02.2020.

23:10

Boš: Razočaran sam što nisam u Kući slavnih
Photo by Takashi Aoyama/Getty Images

Kevin Garnet, Tim Dankan i Kobi Brajant (posthumno) biće tri igrača koji će ući u Kuću slavnih 2020. godine, a Edi Saton i Rudi Tamjanović će se kao treneri pridružiti.

Krisa Boša je razočaralo to što nije bio deo ove ekipe koja ulazi u Kuću slavnih, pa se i oglasio putem svog "Instagram" profila.

"Neću da lažem i odmah ću preći na stvar. Razočaran sam, ali moram da nastavim dalje", poručio je Boš putem svog Instagram profila aludirajući na činjenicu da nije izabran u Kuću slavnih za 2020. godinu.

Ruku na srce, Boš je bio nešto lošiji igrač od gore pomenutog trojca, a on je svoju karijeru zbog problema sa krvnim ugruškom završio pre vremena. Tokom svoje karijere važio je za sjajnog krilnog centra koji je branio boje Toronto Reptorsa i Majami Hita.
View this post on Instagram

I’m not gonna lie and I’ll get right to it, I’m disappointed I won’t be in the HOF this year, especially with this amazing class of players I have looked up to throughout my career. BUT sometimes things don’t work out the way you want, and you HAVE to move on. You can’t sit around feeling sorry for yourself or blaming other people. You have to put in the work and get moving. Work towards your next goal or your next challenge. We’ve all been disappointed in the past, I know I have, especially when my career was cut short. But you can’t stop living your life. So I’m moving forward, will you? Life doesn’t stop‼️Let’s get it🙌🏿 Also, just wanted to say thank you to everyone who has shown me love the past few days. I’ve read all the comments, much appreciated ❤️

A post shared by Chris Bosh (@chrisbosh) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: