Kasorla pomaže Arsenalu – Tobdžije žele Viljarealov dvojac

Vezista Viljareala Santi Kazorla otkrio je da ga je Arsenal kontaktirao i da je preko njega želeo da dovede dvojac "Žute podmornice".

Izvor:

Ponedeljak, 17.02.2020.

16:33

Kasorla pomaže Arsenalu – Tobdžije žele Viljarealov dvojac
Photo by Eric Alonso/Getty Images

Samjuel Čukveze i Pau Tores velike su želje Arsenala, ali Viljareal nije želeo da ih pusti ni u letnjem ni u zimskom prelaznom roku.

Zato su iz Severnog Londona kontaktirali bivšeg igrača Santija Kazorlu i preko njega pokušali da vrbuju napadača i štopera, otkrio je Kazorla za "Marku".

"Pozvali su me iz Arsenala i pitali o Čukvezeu i Toresu. Zanimalo ih je da li oni mogu da igraju u Premijer ligi i da li su spremni na to. Rekao sam im da mogu."

Ipak, Kazorla ne bi voleo da pomenuti dvojac napusti Viljareal.

"Želim da ostanu još u Viljarealu. Mladi su i rano je za odlazak. Moraju još da odrastu kao igrači. Znam da je Toresa tražila Barselona, kao i Mančester siti, ali i on zna da mora da ostane ovde i postane ozbiljan igrač."

Tores ima 23 godine i igra na poziciji štopera, dok Čukveze ima 20 i igra na poziciji napadača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: