Klajsters: Sin navija da izgubim što pre i vratim se kući

Nekada prva teniserka sveta, Belgijanka Kim Klajsters vraća se tenisu na takmičenju u Dubaiju.

Izvor: Z.K.

Nedelja, 16.02.2020.

14:15

Klajsters: Sin navija da izgubim što pre i vratim se kući
Photo by Francois Nel/Getty Images

Klajstersova, koja je u karijeri osvojila četiri Grend slem titule, ima velike ambicije iako je u 37. godini života.

U razgovoru za medije uoči putovanja u Dubai otkrila je da ima neko ko nije oduševljen njenim povratkom na teren.

"Moj sin Džok navija da izgubim u prvom kolu i vratim se što pre kući. Nije navikao da budemo odvojeno", rekla je Kim koja nije igrala meč od US Opena 2012.

Ipak, ima podršku supruga i kaže da joj to mnogo znači.

"Imala sam taj osećaj da bih mogla da se vratim. Taj osećaj bi nestao kada sam ostajala kući sa troje dece, onda bi se opet vratio i bio je sve jači i jači. Razgovarala sam sa suprugom, on je bio u stilu 'prestani da brineš oko toga što se vraćaš, bolje sebi reci, što da ne'? Bio je u pravu. Stvarno, zašto da ne?", kaže Kim.

Dobila je vajld kartu za učešće na turniru i prva protivnica biće joj Garbinje Muguruza, finalistkinja Australijan Opena.

"Uživala sam u svemu otkako sam odlučila da krenem ponovo. Bilo je uspona i padova, ali sa 36 godina znam kako je sve to išlo kroz karijeru. U pitanju je kako se mentalno nosite sa svim, kako da preživite u takvim situacijama", poručila je Klajstersova, koja je osvojila ukupno 41 titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: