"Neki put je dobro da se igrači iz g****a vade sami" VIDEO

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri nije bio previše zadovoljan posle pobede nad Borcem od 87:79.

Izvor: B92

Petak, 14.02.2020.

22:22

STARSPORT photo Belgrade Serbia

Crno-beli su se plasirali u polufinale Kupa Radovoja Koraća, gde će se sastati sa ekipom FMP-a, ali očigledno je da Italijan nije bio zadovoljan prikazanim.

Partizan se poprilično namučio sa upornim Čačanima i tek u poslednjim minutima je obezbeđena pobeda.

Na pitanje zbog čega nije tražio tajm-aut pred kraj, kako bi igračima dao određena uputstva, Trinkijeri je rekao sledeće:

"Neki put je dobro da se igrači iz g****a vade sami. Neki put, ne svaki put".

Bio je poprilično ironičan i po pitanju toga ko bi mogao da zaigra u finišu turnira, s obzirom na određene kadrovske probleme (Birčević):

"Moraće Lebron da dođe sutra da igra! Nisam siguran..."

Na pitanje hoće li Birčević biti spreman, zavrteo je glavom:

"Sumnjam...I to je baš veliki problem jer smo hteli da rasporedimo minutažu, da se pripremimo. Sada je išao na snimanje, sumnjam, ne znam", poručio je Trinkijeri.

On je dodao i ovo:

"Borac je vrlo ozbiljna ekipa. Igrali su bolje nego mi. Na kraju smo dobili, ali je to samo rezultat ništa drugo. Spasili smo se. Sve smo naopako napravili. Nisam zadovoljan, ali nema vremena. Moramo da idemo dalje".

Igrač Partizana Nikola Janković rekao je da su ih igrači Borca "dobro namučili" i da se radi o kvalitetnoj ekipi koja je odradila dobar posao.

"Protiv FMP-a neće nam biti nimalo lako. FMP je jako nezgodna ekipa, dobili su dva pojačanja i to im je "vetar u leđa". Mislim da će energija presuditi. Igrali smo i mi i oni danas tako da smo podjednako umorni", izjavio je Janković.

Trener Borca Marko Marinović rekao je ne može biti zadovoljan jer treću godinu zaredom Borac gubi meč u četvrtini finala.

"Mi jednostavno nismo u situaciji da možemo da igramo na ovoliko frontova. Za nas je ovo bilo preveliko opterećenje. Ekipe Partizana i Zvezde imaju najmanje po 18 igrača na raspolaganju, a mi najviše po 10, osam. Ne tražim alibi, ali je mnogo teško, jer imamo gust raspored i imamo maltene isti broj utakmica kao Partizan i Zvezda", naveo je Marinović.

Igrač Borca Nikola Kočović istakao je na konferenciji za medije da je Partizan u ovom trenutku kvalitetnija ekipa i pre svega fizički jača.

"Na kraju smo imali pad koncentracije, nismo koristili faulove najbolje što smo mogli. Sve u svemu možemo da budemo zadovoljni ovom utakmicom", podvukao je Kočović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: