FMP lako protiv Dinamika za polufinale Kupa na debiju Čovića i Kuzmića

Košarkaši FMP Železnika pobedili su Dinamik 98:73 i plasirali se u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: MS

Petak, 14.02.2020.

18:50

FMP lako protiv Dinamika za polufinale Kupa na debiju Čovića i Kuzmića
Starsportphoto

FMP u hali Čair nijednog trenutka nije dopustio bilo kakvo izenađenje na debiju Filipa Čovića i Ognjena Kuzmića, prebačenih pre nekoliko dana iz Crvene zvezde.

Od starta su "panteri" preuzeli vođstvo, Dinamik se dobro držao u prvoj deonici, sve dok FMP nije stekao dvocifrenu razliku u drugoj i podizao je sve do kraja utakmice.

Najefikasniji na meču bio je Miloš Glišić iz Dinamika sa 17 poena, a tri manje imao je njegov saigrač Gregor Glas.

Kod FMP-a odličan je bio Stefan Pot sa 14 poena, Okben Ulubaj je dodao 12, Duop Rit 11, a Stefan Đorđević 10. Zapaženi su bili i Čović sa sedam i Kuzmić sa osam poena.

FMP u borbu za finale ide na pobednika preostalog četvrtfinala Partizan - Borac. Drugi polufinalni par čine Crvena zvezda i Mega Bemaks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: