Vranješ podlegao pritisku – više neće igrati za BiH

Fudbaler AEK-a iz Atine Ognjen Vranješ prekinuo je spekulacije oko povratka u reprezentaciju i saopštio da više neće igrati za Bosnu i Hercegovinu.

Izvor: B92

Petak, 14.02.2020.

13:44

Vranješ podlegao pritisku – više neće igrati za BiH
Foto: Reuters/Dado Ruvic

Vranješu su navijači BiH iz grupe "Fanaticosi" poručili da je "Persona non grata".

On je sa pristalicama BiH prvo "zaratio" zbog tetovaže Republike Srpske, potom i lika četničkog vojvode Momčila Đujića, da bi bivši selektor Robert Prosinečki prestao da ga zove nakon privatnih afera koje su dospele u javnost.

Pročitajte još Navijači BiH ne žele Srbina u reprezentaciji

"Posle dugog razmišljanja i razgovora sa porodicom, odlučio sam da više neću igrati u reprezentaciji Bosne i Hercegovine! Zahvaljujem se Dušanu Bajeviću i svim bivšim selektorima koji su pokušali da me nagovre da se vratim i pomognem reprezentaciji u baražu. Bivšim saigračima želim mnogo sreće i da se plasiraju na Evropsko prvenstvo", napisao je Vranješ na Fejsbuku.

Bosna i Hercegovina u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo 26. marta dočekuje Severnu Irsku, a ukoliko pobedi u finalu će odmeriti snage sa boljim iz duela između Slovačke i Republike Irske.

Vranješ je karijeru počeo u Borcu iz Banjaluke, a igrao je i za Crvenu zvezdu, Krasnodar, Gazijantep, Sporting Hihon i Anderleht.

Za reprezentaciju BiH odigrao je 38 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: