Odbojkašice Srbije u Nišu čekaju Holandiju, SAD i Tajland u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije biće domaćin drugog vikenda ovogodišnjeg izdanja Lige nacija. Holandiji, Tajlandu i SAD u Nišu.

Izvor: MS

Petak, 31.01.2020.

14:09

Odbojkašice Srbije u Nišu čekaju Holandiju, SAD i Tajland u Ligi nacija
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Kako je saopštila Svetska odbojkaška federacija (FIVB), svetske i evropske šampionke u Nišu dočeaće Holandiju, Tajland i SAD.

Drugi vikend na programu je od 26. do 28. maja, a utakimice će se igrati u hali "Čair".

U okviru prvog vikenda, od 19. do 21. maja, Srbija će igrati u 3. grupi dvorani "Pala Džordž" u Montikjariju, u Italiji, sa domaćinom, Turskom i Poljskom.

Treći vikend će se odigrati od 2. do 4. juna, a Srbija će igrati u 11. grupi u "Makao forumu" u Makauu sa domaćinom Kinom, Brazilom i Belgijom.

Tokom četvrtog vikenda, od 9. do 11. juna, Srbija će igrati u 14. grupi u "Ufa areni" u Ufi, u Rusiji, sa domaćinom, Korejom i Kanadom.

Poslednji, peti vikend na programu je od 16. do 18. juna, a Srbija će gostovati u Tojami u Japanu u 20. grupi. Pored Japana, rivali biće Nemačka i Dominikanska Republika.

Finalni turnir će se odigrati od 1. do 5. jula u Kini.

Pored Kine na Finalnom turniru će nastupiti i pet najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: