Zvezdin trening oporavka posle Arke VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde su danas odradili samo trening oporavka posle jučerašnje prve utakmice i pobede nad Arakom iz Gdinje.

Izvor: MT

Ponedeljak, 27.01.2020.

19:38

Zvezdin trening oporavka posle Arke VIDEO
Foto: FK Crvena zvezda

Stabilizacija, pa lagano istrčavanje pod instrukcijama kondicionog trenera Federika i Panonćinija i njegovih saradnika bio je uvod u zanimljiviji deo treninga oporavka koji je obuhvatao i loptu.

Na četiri improvizovanih terena, osam ekipa igralo je nožni tenis. Najmlađoj postavi u kojoj su bili Njegoš Petrović, Željko Gavrić i Veljko Nikolić pomogao je i iskustvom pomoćni trener Nenad Milijaš koji je demonstrirao dokazanu tehniku.

U sjajnoj pobedničkoj atmosferi bilo je lepih poteza, aplauza, smeha. Seku Sanogo, Branko Jovičič i Marko Konatar radili su po posebnom programu, kao i Nemanja Milunović koji je dobio na utakmici protiv Arke nezgodan udarac u članak već u drugom minutu ali je izdražao poluvreme.

Rada je bio pošteđen Dušan Jovančić koga muči respiratorni virus.
Foto: FK Crvena zvezda
Golmani su uobičajeno radili po posebnom programu Dušana Gašića. Fokus je bio na nožnoj tehnici.

Četvorica golmana imali su dodatne zahteve, tražila se preciznost u pasu i slanje lopte u određeni prostor koji im je bio pripremljen.

Trener Dejan Stanković dao je fudbalerima slobodno popodne, a već sutra se nastavlja sa žestokim radom i pripremama za neredne mečeve, a prvi na redu je duel sa Vardarom u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: