Predrag Danilović se oprostio od Brajanta

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović oprostio se od tragično nastradalog Kobija Brajanta emotivnom porukom na sajtu KSS.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.01.2020.

09:40

Predrag Danilović se oprostio od Brajanta
Photo by Roberto Serra/Iguana Press/Getty Images

Brajant je poginuo u helikopterskoj nesreći u kojoj je stradala i njegova 13-godišnja kćerka.

"Pogibijom Kobi Brajanta košarka je izgubila jednog od najvećih asova, a svet jednog od najvećih sportista svih vremena. Kobi je bio igrač koji je talenat svakodnevno nadgrađivao žestokim treningom i radom, protivnik koji na terenu nije štedeo sebe ni protivnike u želji da ekipi donese pobedu i trofeje", oglasio se Danilović preko zvaničnog sajta KSS.

Danilović je svojevremeno igrao protiv Brajanta u NBA ligi.

"Petostruki prvak NBA, MVP lige i finalnih serija, olimpijski pobednik bio je uzor mnogim generacijama, brojni današnji vrhunski igrači su se zbog njega zaljubili u košarku. Nas koji smo imali čast da ga poznajemo i igramo protiv njega".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: