Lalatović o novom pojačanju Partizana: Ponudili su mu mnogo jači ugovor

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je Bojan Matić rekao "da se psihički više ne oseća kao član Vojvodine".

Izvor: LN

Nedelja, 26.01.2020.

12:24

Lalatović o novom pojačanju Partizana: Ponudili su mu mnogo jači ugovor
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Doskorašnji fudbaler novosadskog kluba je Lalatoviću rekao "da je imao izričitu želju da predje u Partizan".

Prema nezvaničnim informacijama, Partizan će na ime obeštećenja uplatiti 120.000 evra.

"Već na samom okupljanju pred početak priprema za ovaj deo sezone Bojan je rekao da se psihički više ne oseća kao naš član i da želi da promeni sredinu. Iz uprave mu je tada rečeno da, ako u klub stigne odgovarajuća finansijska ponuda koja će zadovoljiti i njega i Vojvodinu, o njegovom transferu može da se pregovara", rekao je Lalatović za klupski sajt.

On je rekao i da je prva ponuda Partizana bila odbijena.

"Nakon što je Partizan korigovao svoju ponudu i pritom u čitav posao uključio i raskid ugovora s Nemanjom Nikolićem, pri čemu je u Vojvodinu stigao Momčilo Mrkaić, klub je odlučio da se saglasi s prelaskom Matića u Partizan", kazao je Lalatović.

Pročitajte još Matić: Jedva čekam da budem strelac pobedonosnog gola protiv Zvezde

Šef stručnog štaba Vojvodine rekao je i da je Matić imao izričitu želju da pređe u redove beogradskog kluba.

"Rekao je da mu je od strane Partizana ponuđen mnogo jači ugovor nego što to Vojvodina može da uradi, te da time ima priliku da reši svoju egzistenciju. Ja sam mu rekao da je Vojvodina jednako veliki klub kao Crvena zvezda i Partizan i da će, ako u drugom delu sezone biti na istom nivou kao jesenas, na leto sigurno ostvariti neki dobar inostrani angažman. Međutim, on je ostao pri svom stavu i ja sam morao da se složim s tim", rekao je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: