Jovanović pred Mornar: Jedno od najtežih gostovanja

Trener košarkaša FMP-a Vladimir Jovanović rekao da je Mornar u dobroj formi, ali da njegova ekipa posle serije loših rezultata ponovo želi da igra dobru košarku

Izvor: MT

Subota, 25.01.2020.

13:17

Jovanović pred Mornar: Jedno od najtežih gostovanja
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Košarkaši FMP-a u nedelju od 20.00 gostuju Mornaru, u utakmici 17. kola ABA lige.

"Očekuje nas jedno od najtežih gostovanja. Ekipa Mornara igra brzu, napadačku košarku sa puno šuteva za tri poena. U dobroj su formi i ne kriju da žele da igraju plej-off. Mi posle nekoliko lošijih utakmica želimo da ponovo igramo dobru košarku", rekao je Jovanović.

Ekipa iz Železnika je trenutno peta na tabeli regionalnog takmičenja sa devet pobeda i sedam poraza, dok je Mornar šesti sa istim skorom.

"Idemo u goste veoma dobroj ekipi. U dobroj su formi i moramo držati maksimalnu koncentraciju i energiju tokom cele utakmice da bismo došli u položaj da pobedimo. Odbrana će biti ključ utakmice tako da ćemo pokušati da uđemo u utakmicu što čvršće i naravno sa željom da pobedimo", rekao je košarkaš FMP-a Stefan Momirov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: