Gudurić ponovo bez minuta, Finiks bolji od Sparsa, Indijana lako protiv Voriorsa

Košarkaši Memfisa, Finiksa i Indijane ostvarili su pobede u noći između petka i subote.

Izvor: LN

Subota, 25.01.2020.

09:39

Gudurić ponovo bez minuta, Finiks bolji od Sparsa, Indijana lako protiv Voriorsa
(AP Photo/Carlos Osorio

Memfis Grizlisi su sa 125:112 bili uspešni na gostovanju Detroit Pistonsima.

Gosti su stekli dvocifrenu prednost već posle prve četvrtine, ali se Detroit vratio već do poluvremena.

Pistonsi su imali šansu da dođu i do pobede pošto su načinili preokret sredinom poslednje četvrtine (104:103), ali je Memfis konsolidovao redove i došao do trijumfa.

Najbolji kod pobednika bili su Džeren Džekson sa 29 poena i Dilon Bruks sa 27, Dža Morent je imao dabl-dabl od 16 poena i 12 asistencija, a Marko Gudurić ponovo nije dobio ni minut na parketu.

Sa druge strane istakao se Derik Rouz sa 22 poena i osam asistencija, dok je Kristijan Vud dodao 20 poena i šest skokova. Finiks Sansi su zabeležili pobedu na gostovanju San Antonio Sparsima rezultatom 103:99.

Sansi su meč prelomili u drugoj četvrtini koju su osvojili sa 34:16.

To nije omelo izabranike Grega Popoviča da se vrate i da priđu na samo poen zaostatka pred neizvesnu završnicu, ali snage za preokret nije bilo.

Devin Buker je ponovo dominirao sa 35 poena i deset asistencija, a najbolje ga je pratio Dario Šarić sa 20 poena.

Kod Sparsa najbolji je bio Demar Derozan sa 30 poena i osam uhvaćenih lopti, dok je Lamarkus Oldridž dodao 16 poena. Indijana Pejsersi su opravdali ulogu favorita protiv Golden Stejt Voriorsa pobedom od 129:118.

Voriorsi su uspeli da od -19 sa starta treće deonice dođu do samo -4 u jednom trenutku, ali je prednost gostiju ubrzo ponovo bila dvocifrena.

Ti Džej Voren je imao 33 poena, Dag Mekdermot 24, a Džeremi Lemb i Domantas Sabonis po 16. Litvanac je imao i deset skokova i osam asistencija.

Najbolji kod domaćina bio je Dianđelo Rasel sa 37 poena i pet asistencija, dok je Drejmond Grin imao deset poena, šest skokova i 11 uspešnih dodavanja.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: