Rivaldo preporučio Barseloni zamenu za Suaresa

Nekadašnji brazilski fudbaler i igrač Barselone Rivaldo rekao je da bi Urugvajac Edison Kavani bio odlično pojačanje u napadu španskog tima.

Izvor: B92

Petak, 24.01.2020.

13:19

Rivaldo preporučio Barseloni zamenu za Suaresa
Photo by Lintao Zhang/Getty Images

Mediji već nedeljama nagadjaju o Kavanijevom odlasku iz Francuske, a takodje se piše i da je Barselona zainteresovana za igrača Valensije, Rodriga Morena.

"On bi bio sjajno pojačanje za Barselonu sada kada (Luis) Suares neko vreme ne igra. Na kraju krajeva, on je vrhunski napadač koji je uvek postizao golove u najboljim evropskim ligama. Čini se da je zaista blizu odlaska iz Pari Sen Žermena, tako da je ovo jako dobra prilika", rekao je Rivaldo.

Rivaldo je rekao da je on jedan od najvažnijih igrača Valensije i da bi ti pregovori išli znatno teže.

"Jedan je od najboljih strelaca Primere i ključni igrač svog tima. Mislim da neće biti lako pregovarati jer bi to ojačalo direktnog rivala Valensije. Barselona bi morala mnogo da plati kako bi ga potpisala", kazao je Rivaldo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: