Simeone se oglasio nakon debakla u Kupu

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone prokomentarisao je najveći debakl sezone.

Izvor: B92

Petak, 24.01.2020.

10:48

Simeone se oglasio nakon debakla u Kupu
Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

"Jorgandžije" su šokantno poražene od trećeligaša Kultural Leonese u šesnaestini finala Kupa kralja.

Leonesa je savladala Atletiko 2:1 posle preokreta. Madriđani su poveli preko Koree u 62. minutu, izjednačio je Kastanjeda u 83, a heroj je postao Serhio Benito u produžecima.

"I dalje imam istu želju za radom svaki dan otkako sam u ovom u klubu. Penali ili produžeci u Ligi šampiona me nisu promenili, neće ni ovo", rekao je Simeone.

Altetiko je poražen treći put u nizu, nakon Reala u Superkupu i Eibara ua LaLigi.

"Nismo imali odlučnost. Vitolo je imao prilike, Saul udarac glavom i Tomas je mogao da postigne gol, imali smo šanse. Njihov golman je imao fantastičnu veče, cela ekipa je igrala s mnogo ambicije i nade. Nismo mogli da postignemo gol i to je moja odgovornost. Možete imati mišljenje kakvo god želite, ali moji igrači i ja nemamo drugog izbora nego da radimo".


Simeone se kao i uvek poneo gospodski i čestitao rivalu na pobedi.

"Čestitao sam njihovom treneru jer mi se sviđa plan igre koji su sproveli u delo. Nisu imali mnogo šansi, ali izgledali su opasno, a šanse koje su imali su pretvorili u pogotke"
, rekao je Simeone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: