Jokić: Moram bolje da vodim ekipu VIDEO

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić istakao je da povrede nekolicine startera ne smeju da budu izgovor za poraz.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.01.2020.

18:15

Jokić: Moram bolje da vodim ekipu VIDEO

Denver je bez Džamala Mareja, Pola Milsepa, Gerija Herisa, Majkla Portera i Mejsona Plamlija poražen u derbiju Zapada od Hjuston Rokitsa 121:105.

Jokić je odigrao vrhunski meč, ali nije bilo dovoljan njegov tripl-dabl sa 19 poena (8/19 iz igre), 12 skokova i 10 asistencija za Denver izbegne 14. poraz u sezoni.

"Nedostajalo nam je nekoliko igrača, ali to nije izgvor. Znamo da moramo da izađemo na teren i da se borimo, to smo i uradili. Moramo da budemo bolji u skoku", rekao je Jokić.

Srpski centar je sebi zamerio šest izgubljenih lopti protiv Teksašana.

"Moram da uradim bolji posao kada dodajem. Ne smem da imam toliko izgubljenih lopti. Jednostavno, moram da vodim tim malo bolje", dodao je "Džoker.

Denver je četvrtim porazom u poslednjih deset utakmica pao na četvrto mesto na Zapadu, zaostaje pola pobede za Los Anđeles Klipersima, jednu za Jutom Džez, a pet za liderom L.A. Lejkersima.

U sledećem meču Nagetsi gostuju Nju Orleans Pelikansima u noći između petka i subote u 2 ujutru po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: