Solskjer: Ne igramo dovoljno dobro za Mančester junajted

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer nagovestio je da će neki igrači napustiti tim i da igra u poslednjoj utakmici nije bila dovoljno dobra.

Izvor: SN

Četvrtak, 23.01.2020.

09:27

Solskjer: Ne igramo dovoljno dobro za Mančester junajted
Photo by Alex Livesey/Getty Images

Mančester junajted je poražen na svom terenu od Barnlija s 2:0.

Mediji prenose da je norveški stručnjak sve bliži otkazu u engleskom klubu, samo godinu dana nakon što je postavljen za glavnog trenera, kada je nasledio Žozea Morinja.

"Želimo da se popravimo, sada imamo nove ciljeve. Ovo nam je drugi poraz kod kuće, mislio sam da smo prevazišli to. Počeli smo raščišćavanje i sada ću odgovarati na ta pitanja sve dok se prelazni rok ne završi. Za mene je najvažnije da igramo na terenu, a sad ovo nije bilo dovoljno dobro za Junajted", rekao je Solskjer, prenosi goal.com.

Kao njegov naslednik pominje se i doskorašnji menadžer Totenhema, Maurisio Poćetino. Solskjer je rekao i da svi u klubu moraju da priznaju da igra protiv Barnlija nije bila dovoljno dobra.

"U prvom poluvremenu nismo bili dovoljno oštri, nismo bili spremni da rizikujemo. Oni su bili vrlo efikasni i dobro su se branili, nismo mogli da ih otvorimo", kazao je Solskjer.

On je rekao i da će i pored toga pružiti punu podršku svojim igračima.

"Momci su dali sve što mogu, ali neki od njih doživljavaju ovakve stvari prvi put. Kada ste u Mančester junajtedu igrate u najvećem i najboljem klubu na svetu. Neki od njih su igrali samo deset, 12 ili 15 utakmica i nije im lako", rekao je Norvežanin.

On je dodao i da su razočarani poslednjim rezultatima, ali da svakog dana rade na tome da napreduju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: