Sve veće interesovanje za Bogdana Bogdanovića

Prema poslednjim informacijama koje stižu iz NBA lige, za Bogdana Bogdanovića vlada veliko interesovanje.

Izvor: SN

Sreda, 22.01.2020.

20:50

Sve veće interesovanje za Bogdana Bogdanovića
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Bogdanović ima 27 godina i od 2017. godine je član Sakramento Kingsa, iako su ga draftovali Finiks Sansi.

Bogdanović igra na poziciji beka šutera i odlično se snalazi u najjačoj ligi sveta, o čemu dovoljno govori i interesovanje jednog od favorita za šampionsku titulu.

Filadelfija Seventisiksersi su jedna od najjačih ekipa na Istoku i kandidati su za osvajanje naslova šampiona NBA lige, uz konkurente Milvoki, Toronto i Boston, sa Istoka naravno.

Siksersima je potrebno oružje spolja, čovek koji bi mogao da pogodi šut za tri poena onda kada im je to najpotrebnije, pa je izbor spao na srpskog reprezentativca, prenose američki mediji.

Uz Bogdana, Siksersi bi želeli i Roberta Kovingtona i kako se piše oni su Sakramento Kingse i Minesotu Timbervulvse već obavestili o tome koga mogu da dobiju u njihovu zamenu, pa ćemo videti da li će srpski reprezentativac napustiti Kaliforniju.

Bogdanović nije iskoristio opciju iz ugovora sa Kingsima da produži saradnju pa će na leto biti slobodni agent.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: