Arsenal sa igračem manje iščupao bod na Stamford Bridžu!

Fudbaleri Čelsija i Arsenala odigrali su nerešeno 2:2 u derbiju 24. kola Premijer lige.

Izvor: PT

Utorak, 21.01.2020.

21:08

Arsenal sa igračem manje iščupao bod na Stamford Bridžu!
Photo by Mike Hewitt/Getty Images

"Plavci" su ostali na četvrtom mestu i imaju 40 bodova, dok su "tobdžije" na desetom sa 30 i čak dvanaest remija.

Na Stamford Bridžu nismo gledali preterano zanimljivu utakmicu, pre svega zbog crvenog kartona Davida Luisa u 27. minutu utakmice.

To je dosta odredilo tok meča, međutim završnica duela nam je ponudila ono čemu se gotovo niko nije nadao.

Čelsi je vodio od 28. minuta golom Žoržinja iz penala. Mustafi je napravio katstrofalnu grešku, Luis je srušio Ejbrahama u kaznenom i zbog toga je dobio crveni karton.

Na poluvreme se otišlo sa minimalnom prednošću "plavaca".

U prvim minutima nastavka duela domaći fudbaleri nisu bili preterano zainteresovani za gol, iako su imali igrača više. To će im se u 63. minutu obiti o glavu.

Mladi Martineli je pretrčao više od sedamdeset metara i udarcem u donji levi ugao savladao je Kepu, 1:1. "Tobdžije" su sa igračem manje uspele da dođu do izjednačenja.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Čelsi je morao da krene angažovanije, s obzirom da su imali igrača više, a nepovoljan rezultat. To si i uradili, ali se odbrana Arsenala prilično dobro držala. Ipak, popustila je u 84. minutu.

Hadson-Odoi je centrirao, Aspilikueta je postavio stopalo i poslao loptu iza leđa Berna Lena. Usledila je erupcija oduševljena na Bridžu, ali je ona, makara kada se radi o navijačima Čelsija, trajala veoma kratko.

Hektor Beljerin je potpuno neočekivanim udarcem, slabijom levom nogom, samo tri minuta kasnije, savladao Kepu Arisabalagu. Do kraja susreta domaći fudbaleri su pokušavali, ali se rezultat na semaforu nije menjao.

Meč pratite putem našeg LIVE BLOGA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: