Zenga rasplakao Mihajlovića: Čovek si sa velikim "Č" VIDEO

Bivši trener Crvene zvezde Valter Zenga poslao je emotivnu poruku podrške Siniši Mihajloviću.

Izvor: MS

Ponedeljak, 20.01.2020.

15:15

Zenga rasplakao Mihajlovića: Čovek si sa velikim
(Photo by Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images)

Mihajloviću je tokom gostovanja na jednoj italijanskoj televiziji puštena video poruka njegovog velikog prijatelja, na koju nije ostao imun.

Legendarni Srbin, koji se leči od leukemije, nije mogao da sakrije emocije i zaplakao je uživo u emisiji.

"Ćao Siniša, kako si brate? Veliki čoveče. Sećam se kada smo bili zajedno u Sampdoriji, nismo se odvajali. Stalno smo hteli isto, da budemo najbolji u svem. Ti si me naučio da nikada ne odustajem, budem svoj i uvek idem podignute glave", poručio je Zenga.

Čuveni Italijan, osvajač "duple krune" sa Crvenom zvezdom u sezoni 2005/2006, jedan je od mnogih sa Apenina koji je javno izrazio podršku Mihajloviću.

"Dokazao si da si čovek sa velikim "Č". Nikada nisam ni sumnjao u to. Šaljem ti veliki pozdrav iz Milana. Brate, veliki igraču...", zaključio je Zenga.

Mihajlović je u julu otkrio da boluje od leukemije, oporavak ide prema planu, ali prema njegovim rečima još uvek mora da bude oprezan, iako je prošlo najkritičnijih 100 dana.
View this post on Instagram

SINISA ❤️🤗

A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: