Jović asistirao, Real pobedio "neprijatnu" Sevilju

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Sevilju na svom stadionu rezultatom 2:1, a strelac oba gola bio je Kazemiro.

Izvor: SN

Subota, 18.01.2020.

17:50

Jović asistirao, Real pobedio
EPA-EFE/BALLESTEROS

Sevilja ove sezone važi za najbolju gostujuću ekipu.

Oni su u tekućoj sezoni osvojili 20 bodova na gostovanju i po tome su najbolji u LaLigi, ali su na "Santiago Bernabeu" ipak ostali bez bodova iako su odigrali vrlo dobro.

Luka Jović je za Real Madrid igrao u prvoj postavi, dok je Nemanja Gudelj startovao za Sevilju i njih dvojica su igrali vrlo dobro za svoje ekipe.

Gudelj je učestvovao u akciji kod prekida posle koje je Sevilja stigla do vođstva, ali je zbog prekršaja posle VAR konsultacija njen gol poništen i ostalo je 0:0.

Tim rezultatom se na poluvreme i otišlo, da bismo već startom drugog poluvremena videli i prvi gol, koji nije bio poništen.

Srpski napadač Luka Jović je petom pronašao Kazemira koji je zatresao mrežu, a taj gol možete videti OVDE.

Sevilja je došla do izjednačenja veoma brzo, a strelac je bio de Jong i Sevilja je pokazala i na ovom susretu da je izuzetno nezgodan protivnik kada dolazi u goste.

Ipak je Real Madrid tim koji napada šampionsku titulu i Lukas Vaskes je lepo pronašao Kazemira koji je po drugi put zatresao mrežu Sevilje i doneo prednost Realu od 2:1.

Do kraja je Sevilja mogla da stigne i do izjednačenja, ali je mladi Nesiri bio za malo neprecizan. Real je zadržao lidersku poziciju u Primeri sa 43 osvojena boda, dok je Sevilja ostala na mestu broj 4 sa 35.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: