Niksi ne žele Dramonda, pauzira i Beret

Nekada dvostruki NBA šampion, ekipa Njujork Niksa, poručila je da ne želi da dovede Andrea Dramonda iz Detroit Pistonsa.

Izvor: SN

Subota, 18.01.2020.

15:34

Niksi ne žele Dramonda, pauzira i Beret
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Njujork Niksi igraju vrlo promenljivo ove sezone, a na bolje im je krenulo kada su otpusti trenera Dejvida Fizdejla.

Oni će narednih nedelju dana (minimum) igrati bez Ar Džeja Bereta koji je povredio desni skočni zglob, pa se očekuje da igrači poput Kevina Noksa dobiju nešto više minuta.

Već neko vreme se govorilo o potencijalnom trejdu između Njujork Niksa i Detroit Pistonsa u koji bi bio uključen i Detroitov centar Andre Dramond, ali Niksi su tu mogućnost i definitivno odbili.

Dramond će na leto postati slobodan igrač i Pistonsi sada gledaju šta mogu da dobiju u zamenu za njegove usluge kako ne bi u potpunosti izgubili.

Niksi, s druge strane, veruju u svog "klinca" Mičela Robinsona i na tržištu će gledati da angažuju neke druge igrače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: