Lamelo ne igra zbog konja kojeg je nazvao po sebi?!

Mladi košarkaš Lamelo Bol, najmlađi član ove američke košarkaške porodice, vreme između srednje škole i NBA drafta provodi u Australiji.

Izvor: MT

Petak, 17.01.2020.

17:00

Lamelo ne igra zbog konja kojeg je nazvao po sebi?!
Photo by Anthony Au-Yeung/Getty Images

Tamo ga je poslao njegov otac Lavar, nakon epizode u anonimnom litvanskom prvoligašu Vitautasu.

Naime, on nije želeo da Lamela pusti na koledž, jer kako je rekao "ne želi da se neki 28, 29-godišnji momci iživljavaju nad njim".

Najmlađi od trojice braće Bol je u Ilavara Hoksima pružao odlične partije, koje su mu čak donele epitet jednog od glavnih kandidata za prvog pika na NBA draftu.

Ipak, 18-godišnji Lamelo odlučio je da do kraja sezone odmori. Prvi razlog je blaga povreda stopala, dok je drugi bizaran.

Njegov menažer i lični trener Džermejn Džekson kaže da Lamelo želi da više vremena provodi sa svojim trkačkim konjem, kojeg je nazvao po sebi.

Inače, Lamelov najstariji brat je Lonzo Bol, košarkaš Nju Orleans Pelikansa.

Američki mediji Lamelu prognoziraju jedno od prve tri pozicije na ovogodišnjem draftu, dok ga USA Today čak stavlja na prvo mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: