Irving na udaru zbog komentara: To se ne priča medijima

Kajri Irving, košarkaš Bruklin Netsa, ponovo je na meti kritika i to s razlogom, s obzirom da je dao veoma neoprezan komentar posle poraza od Filadelfije.

Izvor: PT

Četvrtak, 16.01.2020.

16:50

Irving na udaru zbog komentara: To se ne priča medijima
Photo by Mike Stobe/Getty Images)

Irving je svojim lošim odlukama u završnici utakmice najviše doprineo porazu Netsa, a onda je posle meča izjavio kako je ekipi potrebno još "delova", odnosno novih igrača.

"Pokušaćemo da uradimo maksimalno što možemo sa trenutnim timom, a onda kada dođe leto ćemo razgovarati o drugim stvarima (trejdovima, drugim košarkašma). Na početku sezone znali smo šta nas očekuje. Imamo mlade košarkaše koji su dosta napredovali u poslednje tri godine", rekao je Kajri i nastavio:

"Mislim da imamo odličan tim, ali je prilično jasno da nam nedostaju još dva dela (košarkaša) koja će samo pomoći meni Kevinu (Durentu), Diandreu (Džordanu), Geretu (Templu), Spenseru (Dinvidiju) i Karisu (Levertu)".

Svi su saglasni da Irving nije pogrešio kada je rekao da Netsima nedostaje još "to nešto", ali su svi takođe saglasni da se to ne radi na ovakav način.

"Sve što je rekao Kajri je tačno, ali nemoj to da pričaš medijima. Jednostavno, ne govoriš to novinarima. Uradio je to prethodne godine kada je bio u Bostonu...", rekao je nekadašnji NBA košarkaš Džej Vilijams i dodao:

"To treba da kažeš Šonu Markus (generalnom menadžeru), potom i vlasniku tima. Svi znaju da je Bruklin na korak od osvajanja NBA titule... ali ako kažeš to medijima, a nisi spomenuo Džoa Herisa, nisi spomenuo Džereta Alena... Ovakve izjave mogu da utiču na stanje u svlačionici, može podeliti svlačionicu".

Irving je godinama unazad kritikovan zbog toga što je loš lider, a ovakva izjava samo potvrđuje da je Kajri, uprkos tome što je sjajan košarkaš, i dalje daleko od pravog lidera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: