Prvenstvo BiH se ipak nastavlja?

Košarkaško prvenstvo BiH "Liga 12" biće nastavljeno narednog vikenda, a utrakmica između Igokee i Sparsa biće ponovljena, odlučio je Upravni odbor KSBiH.

Izvor: SV

Četvrtak, 16.01.2020.

15:01

Prvenstvo BiH se ipak nastavlja?
Photo by Ian Hitchcock/Getty Images

Kako prenosi portal "Klix" oba kluba moraju dati saglasnost za novi termin, a to će najverovatnije biti do kraja januara zbog reprezentativnih "prozora" u februaru.

Do prekida je došlo jer je KS BiH smatrao da je komesar lige Siniša Jakovljević neregularno zakazao utakmicu za 14. januar zbog obaveza Igokee u ABA ligi prethodnog vikenda.

Posle toga se sarajevski tim nije pojavio u dvorani u Laktašima, komesar Jakovljević najavio je da će utakmica biti registrovana rezultatom 20:0 u korist Igokee, ali su čelnici KS BiH otklonili tu mogućnost.

Igokea će do kraja januara, osim utakmica u prvenstvu BiH, igrati u ABA ligi igrati protiv Zadra i Crvene zvezde, dok će Sparsi imati tri meča u ABA 2 ligi (Split, Helios Domžale i Široki Brijeg).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: