Alba pokvarila Barcokasov povratak u Pirej!

Košarkaši Albe su šokirali Olimpijakos usred Pireja i slavili rezultatom 93:86 u 19. kolu Evrolige.

Izvor: SV

Utorak, 14.01.2020.

21:51

Alba pokvarila Barcokasov povratak u Pirej!
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Grčka ekipa nije uspela trijumfom da obeleži povratak Jorgosa Barcokasa na svoju klupu, uprkos vođstvu tokom meča.

Rolerkoster utakmica je startovala vođstvom Olimpijakosa na kraju prve četvrtine od tri poena, ali su gosti do poluvremena preokrenuli i sa viškom od osam poena su otišli na veliki odmor.

Olimpijakos se regrupisao u nastavku i stekao prednost uoči početka poslednjeg kvartala, ali je usledio novi preokret i na kraju pobeda Albe.

U finišu je tragičar bio Vasilis Spanulis, najpre je promašio trojku na 13 sekundi do kraja pri rezultatu 87:86, da bi potom napravio nesportski prekršaj koji je značio i kraj svih nada Olimpijakosa da može da stigne do trijumfa.

Sjajnu partiju za ekipu iz Berlina je pružio Markus Erikson sa 22 poena (6/9 trojke), a najveću podršku je imao u Martinu Hermansonu, koji je upisao 17 poena i 6 asistencija.

Dvocifreni učinak su imali još Rokas Gidraitis sa 15, Pejton Siva sa 12 i Luk Sikma sa 11 poena.

Sjajnu partiju za Olimpijakos je pružio Jorgos Printezis sa 15 poena, 9 skokova i 6 asistencija, Nikola Milutinov je upisao takođe 15 poena uz 6 skokova, dok je Spanulis imao 14 poena i 9 asistencija.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: