Bivši vezista Liverpula i Juventusa završio karijeru već u 34. godini

Nekadašnji vezista Liverpula i Juventusa Mohamed Sisoko odlučio je da završi fudbalsku karijeru.

Izvor: MS

Utorak, 14.01.2020.

13:59

Bivši vezista Liverpula i Juventusa završio karijeru već u 34. godini
(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Sisoko, koji je tokom karijere igrao za ukupno 14 klubova u ćak devet zemalja, sa aktivnim igranjem prestao je u 34. godini.

"Kad sam već ovde moram da kažem da je kraj za mene, prekidam karijeru. Bilo je teško doneti takvu odluku i objaviti", rekao je Sisoko gostujući na jednoj francuskoj televiziji.

Poslednji klub 1,91cm visokog Sisoka bio je francuski drugoligaš Sošo, u kome je prošle sezone odigrao samo 13 utakmica u Ligi 2, a posle šest meseci pauze definitivno je prelomio da je kraj karijere.

Pored Liverpula (osvojio FA kup, UEFA Superkup), Juventusa i Sošoa nastupao je za Okser, Valensiju (titula prvaka Španije, UEFA kup i Superkup), Pari Sen Žermen (titula prvaka Francuske), Fiorentinu, Levante, kineski Šangaj Šenhua, indijski Pune, Ternanu, Mitra Kukar iz Indonezije, meksički San Luis i Kiči iz Hong Konga.

Sa reprezentacijom Malija bio je treći na Afričkom kupu nacija 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: