Mekgregor: Mnogo sam pio pre meča sa Habibom

Konor Mekgregor, irski MMA borac, priznao je da nije baš vodio sportski život i da se to sada promenilo.

Izvor: SN

Utorak, 14.01.2020.

11:02

Mekgregor: Mnogo sam pio pre meča sa Habibom
Photo by Mike Lawrie/Getty Images

Konor Mekgregor je svojevremeno bio prvi UFC borac koji je postao šampion u dve različite kategorije i smatraju ga za jednog od najvećih u istoriji sporta.

Konor se posle poraza od Habiba Nurmagomedova, gušenjem, povukao i sada želi da se vrati u velikom stilu kada se u velter kategoriji bude borio sa Donaldom Seronijem.

Povodom toga, Mekgregor je imao razgovor sa ESPN novinarom koji pokriva MMA, čuvenim Arielom Helvanijem, koji se osvrnuo na to što Konor kaže da ima vrlo strog i naporan kamp u kom nema ni kapi alkohola.

"Poslednji put sam popio nešto alkoholno pre nekoliko meseci, ali ranije sam mnogo pio. Baš kao te nedelje kada sam se borio sa Habibom Nurmagomedovim, nije bilo baš ozbiljno, ali je bilo malo više. Kao da je bio neki demon u meni, ne umem da objasnim. Desi mi se da budem u hotelu i da mi ljudi jave da imam zakazan meč, pa onda sa ekipom odem i slavim tri dana. Radio sam neke stvari koje sportisti inače ne bi trebali da rade", poručio je Mekgregor.

Konor "Ozloglašeni" Mekgregor i Donald "Kauboj" Seroni imaće svoju borbu u subotu 18. januara u Las Vegasu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: